Oferta limitowana.
Jeśli widzisz tę stronę, to znaczy, że to zostały już ostatnie miejsca w ofercie webinarowej.

Szkolenie online:
KUCHNIA WŁOSKA

Ekspert: Matteo Brunetti

Rozkochaj się w smakach włoskiej kuchni i stwórz zachwycające posiłki dla swoich najbliższych!

Szkolenie online: KUCHNIA WŁOSKA
Ekspert: Matteo Brunetti

Rozkochaj się w smakach włoskiej kuchni i stwórz zachwycające posiłki dla swoich najbliższych!

58 lekcji – prawie 14 h materiałów video

ponad 26 przepisów

Ucz się od mistrza włoskiej kuchni

Ciesz się smakami włoskiej kuchni bez wychodzenia z domu!

Cena regularna

897 zł

To szkolenie możesz kupić za jedynie

300 zł

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od
Najniższa cena towaru w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki:

Wartość szkolenia:

5053 zł

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od

Sprzedaż zamknięta

W tym momencie sprzedaż szkolenia jest zamknięta.

Dostęp do szkolenia będzie można wykupić w specjalnym okienku sprzedażowym, o którym możemy powiadomić Cię mailowo. Nie przegap tego momentu.

Przypomnienie o otwarciu sprzedaży

Jeśli chcesz, abyśmy przypomnieli Ci o otwartym okienku sprzedażowym, wypełnij formularz poniżej.

Nic nie ryzykujesz. Masz 14 dni GWARANCJI SATYSFAKCJI

Co to znaczy? Jesteśmy tak bardzo przekonani, że to szkolenie da Ci ogromną wartość, że dajemy Ci 100% bezpieczeństwa. Jeśli w ciągu 2 tygodni od zakupu stwierdzisz, że szkolenie nic Ci nie dało, to zwrócimy Ci wszystkie pieniądze. 

Tak po prostu. Gramy fair.

dyplom_white

Otrzymasz specjalny certyfikat, potwierdzający ukończenie szkolenia.

dostep.white

Otrzymasz dostęp do zamkniętej grupy na FB.

meet

2 grupowe szkolenia live z ekspertem.

CZY TY TEŻ...?

  • Chcesz poznać sekrety włoskiej kuchni?
  • Chcesz zdobyć umiejętność robienia włoskiego makaronu?
  • Chcesz dowiedzieć się, jak przygotować pizzę w domu jak z najlepszych restauracji?
  • Chcesz poznać inne dania włoskiej kuchni poza makaronem i pizzą?
  • Chcesz nauczyć się przygotowywać najsłynniejsze włoskie desery z zamkniętymi oczami?
Jeśli na większość z tych pytań odpowiedziałaś/odpowiedziałeś “TAK” to szkolenie będzie dla Ciebie IDEALNE!

Co zyskasz po przejściu tego szkolenia?

  • Wiedzę o tym, jaka jest prawdziwa włoska kuchnia.
  • Techniki przygotowania makaronu, o których nikt Ci nigdy nie powiedział.
  • Poznasz sekrety włoskiej kuchni, dzięki którym każde danie będzie smakowało obłędnie włosko.
  • Wiedzę o tym, jakie produkty najlepiej kupować.
  • Wiedzę, jak przygotowywać pizzę w domu w normalnym piekarniku i bez kamienia do pizzy.
  • Dowiesz się, jak przygotować włoską ucztę według włoskiego menu.
  • Poznasz włoskie desery i techniki ich przygotowania, przekazywane z pokolenia na pokolenie przez włoskie babcie.
  • Poznasz włoską kuchnię, którą nie jest tylko pizza i pasta.

BONUSY - NAGRANIA WEBINARÓW

Webinar #1

  • Naucz się, jak przygotować prawdziwy włoski makaron!
    (+ NA ŻYWO przygotujmy Carbonarę)”

Składniki, których potrzebujesz:

 

  • 200g suchego makaronu (polecany rodzaj: rigatoni, spaghetti spaghettoni, Linguine, mezze maniche),
  • 4 żółtka,
    100g guanciale (opcjonalnie pancetta),
  • 70g sera pecorino romano (opcjonalnie, ale lepiej nie: parmezan)
  • pieprz z młynka.

Webinar #2

  • Naucz się 3 włoskich dań z tych samych produktów!
    (Rolada z mozzarelli, Caprese z chipsami z prosciutto, Makaron z pomidorkami)

Składniki, których potrzebujesz:

 

  • 4-5 mozzarelle,
  • 250g pomidorki koktailowe,
  • 2 pomidory malinowe lub inne duże,
  • świeża bazylia,
  • 200g szynki parmeńskiej,
  • garść rukoli,
  • sól, pieprz i oliwa.

PROWADZĄCY

Matteo Brunetti

Rzymianin, który po udanym występie w finale programu „MasterChef” na dłużej zadomowił się w Polsce.

Twórca internetowy, bloger kulinarny promujący włoską kuchnię i styl życia. Częsty gość programów lifestylowych i audycji radiowych oraz autor dynamicznej i lekko zabawnej formuły przepisów w social mediach. Współprowadzący w „Kuchnia +” program „Bitwa na smaki”.

Autor video podcastu „Bondziorno” na platformie YouTube oraz „kucharz w niezwykle ciekawy sposób za pomocą rolek przedstawiający przepisy na szybkie i smaczne posiłki” wg serwisu „Social Press”.


Włoski temperament i polskie serce na talerzu. Po prostu: Buon Appetito!

Odwiedź profil eksperta:

OPINIE

Lista LEKCJI

MODUŁ I: Kuchnia włoska

  • 1. Przywitanie
  • 2. Kuchnia włoska. Filozofia w kuchni.
  • 3. Regionalna kuchnia włoska - czy da się ją robić w Polsce?
  • 4. Święte reguły włoskiej kuchni
  • 5. Wybór składników - jak rozpoznać włoskie składniki i gdzie je kupić?
  • 6. Jaką oliwę wybrać?
  • 7. Soffritto, czyli jak dodać oliwie smaku


MODUŁ II: Ragù

  • 8. Co to jest ragù i do czego można go używać?
  • 9. Przepis: ragù alla bolognese
  • 10. Przepis: ragù alla napoletana
  • 11. Przepis: ragù in bianco
  • 12. Przepis: ragù wegetariańskie di lenticchie
  • 13. Przepis: ragù rybne


MODUŁ III: Pesto

  • 14. Co to jest pesto i do czego można go używać?
  • 15. Przepis: pesto bazyliowe
  • 16. Przepis: pesto z rukolą
  • 17. Przepis: pesto z pistacji
  • 18. Przepis: pesto z cukinii
  • 19. Przepis: pesto sycylijskie
  • 20. Przepis: pesto orzechowe
  • 21. Przepis: pesto z bakłażana


MODUŁ IV: Pasta

  • 22. Pasta. Różnice między świeżą a suchą pastą
  • 23. Pasta. Jak wybrać odpowiednią pastę?
  • 24. Pasta. Jak ugotować makaron al dente?
  • 25. Pasta. Woda makaronowa jako najważniejszy składnik sosu
  • 26. Pasta. Technika "mantecatura" i "risottatura"
  • 27. Pasta. Przepis: cacio e pepe
  • 28. Pasta. Przepis: aglio olio e peperoncino
  • 29. Pasta. Długi czy krótki makaron?
  • 30. Pasta. Świeży makaron
  • 31. Pasta. Barwiony makaron
  • 31. Pasta. Barwiony makaron
  • 32. Pasta. Wyrabianie makaronu jajecznego
  • 33. Tagliatelle. Przepis: tagliatelle z ricottą i cytryną
  • 34. Tagliatelle. Przepis: z grzybami i salsiccią
  • 35. Ravioli. Jak przygotować ciasto?
  • 36. Ravioli. Przepis: z płynnym żółtkiem
  • 37. Ravioli. Przepis: z farszem rybnym
  • 38. Lasagne. Co zrobić, aby zawsze wyszła idealnie?
  • 39. Lasagne. Przepis: z ragù alla bolognese
  • 40. Lasagne. Przepis: z cukinią

MODUŁ V: Risotto 

  • 41. Co to jest risotto?
  • 42. Prażenie ryżu czyli: risottatura i mantecatura
  • 43. Przepis: alla milanese
  • 44. Przepis: z grzybami
  • 45. Przepis: z krewetkami


MODUŁ VI: Pizza

  • 46. Piekarnik czy kamień do pizzy?
  • 47. Jaką mąkę wybrać?
  • 48. Jakich drożdży używać - świeżych czy suchych?
  • 49. Nawodnienie pizzy i wyrabianie ciasta
  • 50. Wyrabianie ciasta techniką "no-knead"
  • 51. Porcjowanie
  • 52. Przepis: margherita prostokątna i okrągła
  • 53. Przepis: z bakłażanem i skórką z cytryny
  • 54. Przepis: z mortadelą i pistacjami
  • 55. Przepis: z cukinią i provola affumicata


(BONUS) MODUŁ VII: Desery

  • 56. Tiramisu
  • 57. Panna cotta
  • 58. Pożegnanie

Najczęściej zadawane pytania

  • Do wszystkich, którzy chcą nauczyć się przygotowywać włoskie potrawy, a także dla tych bardziej doświadczonych, chcących zgłębić tę kuchnię jeszcze bardziej.
  • Do tych, którzy nie lubią włoskiej kuchni.
Uzyskujesz dożywotni dostęp do szkolenia.

Jest to kurs online, który możesz oglądać, gdzie chcesz i kiedy chcesz. Są to wcześniej nagrane i zmontowane materiały video + bonusy. Ogrom wiedzy zgromadzonej w jednym miejscu, podzielonej na poszczególne moduły i lekcje. Filmy prezentują najwyższą jakość szkoleń online w Polsce – zarówno pod względem merytorycznym, jak i technicznym.

  • Włożyliśmy wiele pracy w przygotowanie tego szkolenia. Jesteśmy przekonani, że da Ci ono ogromną wartość. Jeśli jednak nie będziesz zadowolony/zadowolona z treści, którą znajdziesz w szkoleniu, to napisz do nas w ciągu 14 dni od zakupu szkolenia, a zwrócimy Ci pieniądze. Tak po prostu.

Tak, do każdego zakupu automatycznie wystawiana jest faktura VAT lub paragon.

Tak, jest taka możliwość. Raty obowiązują jednak od > 300 zł.

Szczegóły na stronie: https://chcezostac.pl/zakupy-na-raty/

PODSUMUJMY, CO OTRZYMASZ:

  • Moduły podstawowe (wartość: 4000 zł)
  • Moduły bonusowe (wartość: 159 zł)
  • 2 szkolenia live tylko dla kursantów, gdzie będzie możliwość zadawania bezpośrednich pytań (wartość: 900 zł)
  • Nagranie webinaru „Naucz się, jak przygotować prawdziwy włoski makaron!
    (+ przepis na makaron carbonara)” (wartość: 197 zł)
  • Nagranie webinaru „Naucz się 3 włoskich dań z tych samych produktów!
    (Rolada z mozzarelli, Caprese z chipsami z prosciutto, Makaron z pomidorkami)” (wartość: 197 zł)
  • Możliwość stałego kontaktu na zamkniętej grupie na Facebooku: (wartość: BEZCENNE)
  • Wyśmienite potrawy na Twoim stole: (wartość: SAMA/SAM ZDECYDUJ)

Łączna wartość, jaką otrzymujesz, kupując szkolenie:

5053 zł

Zainwestuj tylko:

300 zł

w wiedzę, która jest warta aż: 5053 zł

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od
Najniższa cena towaru w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki:

Wartość szkolenia:

5053 zł

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od

Sprzedaż zamknięta

W tym momencie sprzedaż szkolenia jest zamknięta.

Dostęp do szkolenia będzie można wykupić w specjalnym okienku sprzedażowym, o którym możemy powiadomić Cię mailowo. Nie przegap tego momentu.

Przypomnienie o otwarciu sprzedaży

Jeśli chcesz, abyśmy przypomnieli Ci o otwartym okienku sprzedażowym, wypełnij formularz poniżej.

Nic nie ryzykujesz. Masz 14 dni GWARANCJI SATYSFAKCJI

Co to znaczy? Jesteśmy tak bardzo przekonani, że to szkolenie da Ci ogromną wartość, że dajemy Ci 100% bezpieczeństwa. Jeśli w ciągu 2 tygodni od zakupu stwierdzisz, że szkolenie nic Ci nie dało, to zwrócimy Ci wszystkie pieniądze. 

Tak po prostu. Gramy fair.