Oferta limitowana.
Jeśli widzisz tę stronę, to znaczy, że to zostały już ostatnie miejsca w ofercie webinarowej.

Szkolenie online:
KUCHNIA WŁOSKA

z Matteo Brunettim

Rozkochaj się w smakach włoskiej kuchni i stwórz zachwycające posiłki dla swoich najbliższych!

Szkolenie online: KUCHNIA WŁOSKA
z Matteo Brunettim

Rozkochaj się w smakach włoskiej kuchni i stwórz zachwycające posiłki dla swoich najbliższych!

  • ⇒ 58 lekcji
  • ⇒ 14 godzin materiałów video
  • ⇒ Ponad 26 wyjątkowych przepisów
  • ⇒ Certyfikat ukończenia

Najwyższa jakość szkoleń online w Polsce!

Ciesz się smakami włoskiej kuchni bez wychodzenia z domu i zachwyć swoich znajomych swoimi kulinarnymi umiejętnościami!

Cena regularna:

497 zł

To szkolenie możesz kupić za jedynie:

97 zł

Oferta Black Week tylko do końca miesiąca!

Aż 400 zł taniej!

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od
Najniższa cena towaru w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki:
Rozpocznij szkolenie
  • 58 lekcji video
  • 14 godz. materiałów
  • Dożywotni dostęp
  • Certyfikat ukończenia
  • Gwarancja Satysfakcji
Kup teraz

Wartość szkolenia:

5053 zł

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od

Sprzedaż zamknięta

W tym momencie sprzedaż szkolenia jest zamknięta.

Dostęp do szkolenia będzie można wykupić w specjalnym okienku sprzedażowym, o którym możemy powiadomić Cię mailowo. Nie przegap tego momentu.

Przypomnienie o otwarciu sprzedaży

Jeśli chcesz, abyśmy przypomnieli Ci o otwartym okienku sprzedażowym, wypełnij formularz poniżej.

Nic nie ryzykujesz. Masz 14 dni GWARANCJI SATYSFAKCJI

Co to znaczy? Jesteśmy tak bardzo przekonani, że to szkolenie da Ci ogromną wartość, że dajemy Ci 100% bezpieczeństwa.

Jeśli w ciągu 2 tygodni od zakupu stwierdzisz, że szkolenie nic Ci nie dało, to zwrócimy Ci wszystkie pieniądze. 

Tak po prostu. Gramy fair.

dyplom_white

Otrzymasz specjalny certyfikat, potwierdzający ukończenie szkolenia.

dostep.white

Dostęp do materiałów nie publikowanych nigdzie indziej.

CZY TY TEŻ tak masz?

  • Chcesz poznać sekrety włoskiej kuchni?
  • Chcesz zdobyć umiejętność robienia włoskiego makaronu?
  • Chcesz dowiedzieć się, jak przygotować pizzę w domu niczym z najlepszych restauracji?
  • Chcesz poznać inne dania włoskiej kuchni poza makaronem i pizzą?
  • Chcesz nauczyć się przygotowywać najsłynniejsze włoskie desery z zamkniętymi oczami?
Jeśli na większość z tych pytań odpowiedziałaś/odpowiedziałeś “TAK” to szkolenie będzie dla Ciebie IDEALNE!

Co zyskasz po przejściu tego szkolenia?

  • Wiedzę o tym, jaka jest prawdziwa włoska kuchnia.
  • Techniki przygotowania makaronu, o których nikt Ci nigdy nie powiedział.
  • Poznasz sekrety włoskiej kuchni, dzięki którym każde danie będzie smakowało obłędnie włosko.
  • Wiedzę o tym, jakie produkty najlepiej kupować.
  • Wiedzę, jak przygotowywać pizzę w domu w normalnym piekarniku i bez kamienia do pizzy.
  • Dowiesz się, jak przygotować włoską ucztę według włoskiego menu.
  • Poznasz włoskie desery i techniki ich przygotowania, przekazywane z pokolenia na pokolenie przez włoskie babcie.
  • Poznasz włoską kuchnię, którą nie jest tylko pizza i pasta.

BONUSY - NAGRANIA WEBINARÓW

Webinar #1

  • Naucz się, jak przygotować prawdziwy włoski makaron!
    (+ NA ŻYWO przygotujmy Carbonarę)”

Składniki, których potrzebujesz:

  • 200g suchego makaronu (polecany rodzaj: rigatoni, spaghetti spaghettoni, Linguine, mezze maniche),
  • 4 żółtka,
    100g guanciale (opcjonalnie pancetta),
  • 70g sera pecorino romano (opcjonalnie, ale lepiej nie: parmezan)
  • pieprz z młynka.

Webinar #2

  • Naucz się 3 włoskich dań z tych samych produktów!
    (Rolada z mozzarelli, Caprese z chipsami z prosciutto, Makaron z pomidorkami)

Składniki, których potrzebujesz:

  • 4-5 mozzarelle,
  • 250g pomidorki koktailowe,
  • 2 pomidory malinowe lub inne duże,
  • świeża bazylia,
  • 200g szynki parmeńskiej,
  • garść rukoli,
  • sól, pieprz i oliwa.

PROWADZĄCY

Matteo Brunetti

 

Rzymianin, który po udanym występie w finale programu „MasterChef” na dłużej zadomowił się w Polsce.

Twórca internetowy, bloger kulinarny promujący włoską kuchnię i styl życia. Częsty gość programów lifestylowych i audycji radiowych oraz autor dynamicznej i lekko zabawnej formuły przepisów w social mediach. Współprowadzący w „Kuchnia +” program „Bitwa na smaki”.

Autor video podcastu „Bondziorno” na platformie YouTube oraz „kucharz w niezwykle ciekawy sposób za pomocą rolek przedstawiający przepisy na szybkie i smaczne posiłki” wg serwisu „Social Press”.


Włoski temperament i polskie serce na talerzu. Po prostu: Buon Appetito!

Odwiedź profil eksperta:

OPINIE

Lista LEKCJI

MODUŁ I: Kuchnia włoska

  • 1. Przywitanie

    Zacznijmy naszą włoską przygodę.

  • 2. Kuchnia włoska. Filozofia w kuchni.

    Dlaczego siła tkwi w prostocie?

  • 3. Regionalna kuchnia włoska - czy da się ją robić w Polsce?

    Czy da się odwzorować na polskim stole serce Włoch?

  • 4. Święte reguły włoskiej kuchni

    Poznaj najważniejsze kulinarne przykazania.

  • 5. Wybór składników - jak rozpoznać włoskie składniki i gdzie je kupić?

    Dobre składniki są podstawą udanego dania.

  • 6. Jaką oliwę wybrać?

    Sekret tkwi w szczegółach.

  • 7. Soffritto, czyli jak dodać oliwie smaku

    Oliwa wcale nie musi być nudna!


MODUŁ II: Ragù

  • 8. Co to jest ragù i do czego można go używać?

    Podstawy.

  • 9. Przepis: ragù alla bolognese

    Zabierzmy się za gotowanie.

  • 10. Przepis: ragù alla napoletana

    Zachwyć znajomych tym prostym daniem.

  • 11. Przepis: ragù in bianco

    Czas na zaskakujące połączenie.

  • 12. Przepis: ragù wegetariańskie di lenticchie

    Coś dla tych, którzy preferują dania bezmięsne.

  • 13. Przepis: ragù rybne

    Nieoczywistość na talerzu.


MODUŁ III: Pesto

  • 14. Co to jest pesto i do czego można go używać?

    Dlaczego pesto jak tak ważnym elementem kuchni włoskiej?

  • 15. Przepis: pesto bazyliowe

    Czas na kuchenną praktykę.

  • 16. Przepis: pesto z rukolą

    Czas na kuchenną praktykę.

  • 17. Przepis: pesto z pistacji

    Czas na kuchenną praktykę.

  • 18. Przepis: pesto z cukinii

    Czas na kuchenną praktykę.

  • 19. Przepis: pesto sycylijskie

    Czas na kuchenną praktykę.

  • 20. Przepis: pesto orzechowe

    Czas na kuchenną praktykę.

  • 21. Przepis: pesto z bakłażana

    Czas na kuchenną praktykę.


MODUŁ IV: Pasta

  • 22. Pasta. Różnice między świeżą a suchą pastą

    Zrozum niebagatelną różnicę.

  • 23. Pasta. Jak wybrać odpowiednią pastę?

    Który makaron jest najlepszy?

  • 24. Pasta. Jak ugotować makaron al dente?

    Bez odpowiednio ugotowanego makaronu, całe danie jest skazane na niepowodzenie.

  • 25. Pasta. Woda makaronowa jako najważniejszy składnik sosu

    Nie pomiń tak ważnego elementu w przygotowaniu makaronu.

  • 26. Pasta. Technika "mantecatura" i "risottatura"

    Jaka jest między nimi różnica?

  • 27. Pasta. Przepis: cacio e pepe

    Czas na wspólne gotowanie.

  • 28. Pasta. Przepis: aglio olio e peperoncino

    Czas na wspólne gotowanie.

  • 29. Pasta. Długi czy krótki makaron?

    Który jest lepszy?

  • 30. Pasta. Świeży makaron

    Zrób makaron samemu.

  • 31. Pasta. Barwiony makaron

    Mała wariacja przy tworzeniu makaronu.

  • 32. Pasta. Wyrabianie makaronu jajecznego

    Jak to zrobić? Przejdź ten proces krok po kroku.

  • 33. Tagliatelle. Przepis: tagliatelle z ricottą i cytryną

    Czas przejść do kuchennego działania!

  • 34. Tagliatelle. Przepis: z grzybami i salsiccią

    Odpowiednio dobrane grzyby dodadzą świetny aromat do Twojego dania.

  • 35. Ravioli. Jak przygotować ciasto?

    Sekrety idealnego ciasta.

  • 36. Ravioli. Przepis: z płynnym żółtkiem

    Czas na kuchenne działanie!

  • 37. Ravioli. Przepis: z farszem rybnym

    Czy takie połączenie może wyjść na dobre?

  • 38. Lasagne. Co zrobić, aby zawsze wyszła idealnie?

    Sekrety idealnej struktury.

  • 39. Lasagne. Przepis: z ragù alla bolognese

    Czas na kuchenne działanie!

  • 40. Lasagne. Przepis: z cukinią

    Wersja wegetariańska.

MODUŁ V: Risotto 

  • 41. Co to jest risotto?

    Czym jest naprawdę to wyjątkowe danie?

  • 42. Prażenie ryżu czyli: risottatura i mantecatura

    Bardzo ważna różnica.

  • 43. Przepis: alla milanese

    Przechodzimy do kuchennego działania!

  • 44. Przepis: z grzybami

    Tworzymy jedną z bardziej popularnych wersji risotto.

  • 45. Przepis: z krewetkami

    Coś dla tych, którzy uwielbiają owoce morza.


MODUŁ VI: Pizza

  • 46. Piekarnik czy kamień do pizzy?

    Jaki sposób wyrabiania pizzy może okazać się dla Ciebie najlepszy?

  • 47. Jaką mąkę wybrać?

    Która będzie idealna do Twojej pizzy?

  • 48. Jakich drożdży używać - świeżych czy suchych?

    Odpowiedź na to pytanie nie musi być wcale oczywista.

  • 49. Nawodnienie pizzy i wyrabianie ciasta

    Czas stworzyć ciasto do Twojej pizzy.

  • 50. Wyrabianie ciasta techniką "no-knead"

    Kilka kroków, abyś stał się mistrzem w tej technice.

  • 51. Porcjowanie

    Element, o którym wielu zapomina.

  • 52. Przepis: margherita prostokątna i okrągła

    Czas na jedną z najbardziej znanych wersji pizzy.

  • 53. Przepis: z bakłażanem i skórką z cytryny

    Takiej pizzy jeszcze nie jadłeś!

  • 54. Przepis: z mortadelą i pistacjami

    Przepis dla tych, którzy uwielbiają smak pistacji.

  • 55. Przepis: z cukinią i provola affumicata

    Doskonała pizza dla wegetarian.


MODUŁ VII: Desery (BONUS)

  • 56. Tiramisu

    Coś dla prawdziwych wyznawców włoskiej kuchni.

  • 57. Panna cotta

    Jak zachować w niej idealne proporcje?

  • 58. Pożegnanie

    Jakie kroki możesz podjąć, aby dalej rozwijać się w swojej kulinarnej podróży.

Najczęściej zadawane pytania

  • Do wszystkich, którzy chcą nauczyć się przygotowywać włoskie potrawy, a także dla tych bardziej doświadczonych, chcących zgłębić tę kuchnię jeszcze bardziej.
  • Do tych, którzy nie lubią włoskiej kuchni.
Uzyskujesz dożywotni dostęp do szkolenia.

Jest to kurs online, który możesz oglądać, gdzie chcesz i kiedy chcesz. Są to wcześniej nagrane i zmontowane materiały video + bonusy. Ogrom wiedzy zgromadzonej w jednym miejscu, podzielonej na poszczególne moduły i lekcje. Filmy prezentują najwyższą jakość szkoleń online w Polsce – zarówno pod względem merytorycznym, jak i technicznym.

  • Włożyliśmy wiele pracy w przygotowanie tego szkolenia. Jesteśmy przekonani, że da Ci ono ogromną wartość. Jeśli jednak nie będziesz zadowolony/zadowolona z treści, którą znajdziesz w szkoleniu, to napisz do nas w ciągu 14 dni od zakupu szkolenia, a zwrócimy Ci pieniądze. Tak po prostu.

Tak, do każdego zakupu automatycznie wystawiana jest faktura VAT lub paragon.

Tak, jest taka możliwość. Raty obowiązują jednak od > 100 zł.

Szczegóły na stronie: https://chcezostac.pl/zakupy-na-raty/

PODSUMUJMY, CO OTRZYMASZ:

  • Moduły podstawowe (wartość: 4000 zł)
  • Moduły bonusowe (wartość: 159 zł)
  • Nagranie webinaru „Naucz się, jak przygotować prawdziwy włoski makaron!
    (+ przepis na makaron carbonara)” (wartość: 97 zł)
  • Nagranie webinaru „Naucz się 3 włoskich dań z tych samych produktów!
    (Rolada z mozzarelli, Caprese z chipsami z prosciutto, Makaron z pomidorkami)” (wartość: 97 zł)
  • Wyśmienite potrawy na Twoim stole: (wartość: SAMA/SAM ZDECYDUJ)

Łączna wartość, jaką otrzymujesz, kupując szkolenie: 4353 zł

Zainwestuj tylko:

97 zł

w wiedzę, dzięki której staniesz się mistrzem włoskiej kuchni

Oferta Black Week tylko do końca miesiąca!

Aż 400 zł taniej!

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od
Najniższa cena towaru w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki:

Wartość szkolenia:

5053 zł

Szkolenie kupisz z PayU Raty 0%
od

Sprzedaż zamknięta

W tym momencie sprzedaż szkolenia jest zamknięta.

Dostęp do szkolenia będzie można wykupić w specjalnym okienku sprzedażowym, o którym możemy powiadomić Cię mailowo. Nie przegap tego momentu.

Przypomnienie o otwarciu sprzedaży

Jeśli chcesz, abyśmy przypomnieli Ci o otwartym okienku sprzedażowym, wypełnij formularz poniżej.

Nic nie ryzykujesz. Masz 14 dni GWARANCJI SATYSFAKCJI

Co to znaczy? Jesteśmy tak bardzo przekonani, że to szkolenie da Ci ogromną wartość, że dajemy Ci 100% bezpieczeństwa.

Jeśli w ciągu 2 tygodni od zakupu stwierdzisz, że szkolenie nic Ci nie dało, to zwrócimy Ci wszystkie pieniądze. 

Tak po prostu. Gramy fair.